before & after

Restoration The Firs : Stories no.6

11/06/2020 By HC

garden studio bespoke with silver and purple flower beds

For this week’s before and after in the series we are running for Summer, here is The Firs in The Cotswolds. The section of this project that we are sharing today is the restoration of a swimming pool area and the introduction of a new bespoke garden studio room as an integral part of the new design. The wider landscape comprises of woodlands and paddocks, with large front and back gardens heavily lined with trees. The poolscape hosts a refurbished swimming pool, spa area and cooking area along with the new pool house. See below.

swimming pool and hot tub

The poolscape garden and pool house are now family orientated and super social, with garden lighting design also implemented. See below for the before and you can see the scope of the turnaround.

 

The Firs poolside before :

The Firs poolside after :

aqua blue swimming pool and white garden studio

swimming pool garden

Check back next week for another before and after project reveal

Take care

View more before & after stories

no.1

no.2

no.3

no.4

no.5